C.A.S.H. lanseaza cel de-al 9-lea material discografic, intitutat “I am God”.

În acest an, trupa C.A.S.H. pregătește să lanseze cel de-al 9-lea material discografic, intitutat “I am God”. Albumul are ca temă principală o poveste de dragoste dintre o fată religioasă, crescută și educată conform Bibliei, și un băiat rebel, care acționează și judecă conform propriului instinct. Dar pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, va trebui să așteptați data de 31 decembrie 2017, când va fi lansat albumul. Exista deja 6 piese lansate de pe acest album, care se pot vedea și asculta accesând playlistul “I am God” de pe canalul youtube al trupei: http://www.youtube.com/c/CASHromaniaofficial

Trupa C.A.S.H. s-a înființat în 1996, membru fondator fiind Fodor Ladislau (Fotzey). În cei peste 20 de ani de activitate, C.A.S.H. a încântat publicul atât prin numeroasele concerte susținute, cât și prin albumele scoase (peste 700 de concerte prestate, peste 30 de videoclipuri realizate).

De-a lungul anilor, trupa a avut în componență artiști precum Mircea Mureșan, Răzvan Krivach, Liviu Sorescu, Klaus Pardos, Octavian Băieș.

 

Formula actuală:

Fotzey – guitar/vocal

Florian Opre Zazula – lead vocal

Andréas de Måuve – bass/vocal

Lucian Florin Cioba – keyboards/vocal

Sándor Bucsi – drums

 

Discografie:

Gyere baby, rock’n’roll– demo, 1996, AMI Studios

Blame it on love– 1998, Promusic Production

Vreau – EP , 2000, Promusic Production

Make ends meet– 2001, Stream Music

King of the moon– 2003, Stream Music

SisteMUIEdevina– 2004, Stream Music

Turning point – 2007

Older ain’ t wiser– EP , 2013

I am God – 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *