Cum Pantera i-a insprat pe cei de la Slayer cu titlul albumului ‘GOD HATES US ALL’

Lansat pe data fatidica de 11 septembrie 2001, albumul ‘GOD HATES US ALL’ a celor de la Slayer, a fost o declarație de violență foarte potrivită pentru vremea sa. Cu piese, acum clasice, precum „Disciple” și „Bloodline”, acest album rămâne ani mai târziu printre cele mai bune albume thrash și, după unii fani, rămâne ultimul album al trupei cu adevărat grozav.

Este un titlu contondent, brutal si cu siguranță, s-a potrivit de minune intre celelelte albume Slayer.

În cuvintele lui Kerry King, „Este un titlu minunat, tradițional tipic Slayer, chiar acolo, langa Reign in Blood si South of Heaven. Este genul de titlu cu care oamenii pot face ceea ce vor cu el”, s-a entuziasmat chitaristul în jurul lansării albumului. ” Din partea oricui spune: ‘Ahh, mama mea a murit azi! sau am avut un accident de mașina … Dumnezeu mă urăște azi.” (God really fuckin’ hates me today). Oamenii o pot aplica, oricand în viața de zi cu zi. “

Ceea ce face ca titlul să fie și mai convingător pentru fanii metalului este faptul că King si ceilalti membrii Slayer le pot multumi prietenilor de la Pantera. După cum a dezvăluit într-un interviu din 2001 penrtu Ink 19, Slayer nu a avut la început un titlu de album. Au avut totusi piesele, inclusiv “Disciple”, unde fraza “God Hates All” se tot repeta dar… a fost nevoie de ‘cowboys from hell’ pentru a sublinia fraza marcanta. „Pantera erau în oraș pe când înregistram”, și-a amintit King. “Acest lucru a fost înainte de a fi in turnru cu ei și, dacă ne nimerim sa fim in apropiere, ne vizitam – suntem foarte buni. Am cantat piesa ‘Disciple’ pentru ei si ei au izbucnit: wow, God Hates Us All, ar fi un imprimeu bestial pe tricouri.

Și atunci mi-a venit ideea: ‘Asta e titlul pe care il cautam! Este primul refren al primei melodii de pe album [„Disciple”], așa că s-a împletit foarte bine. Într-adevăr, așa a fost!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *