Faceti cunostinta cu Greta Van Fleet!

Cea mai frumoasă și mai rapidă ascensiune din ultimii ani o are o trupa  americana, formata in  Frankenmuth, Michigan, in 2012,  numita Greta Van Fleet.

Alcatuita din gemenii de 21 de ani Josh și Jake, fratele lor de 19 ani, Sam și bateristul de doar 18 ani, Danny, Greta Van Fleet ne servesc o furtună muzicală perfectă, un exultant rock ‘n’ roll clasic, o injectare de adrenalina fonetica. Cei patru tineri talentati au semnat cu Lava Records în martie 2017 iar o lună mai târziu trupa a lansat EP-ul de debut, “Black Smoke Rising”. Single-ul lor, “Highway Tune”, a urcat rapid in fruntea  topurilor Billboard US Mainstream Rock  si Active Rock in septembrie 2017 si a ramas acolo timp de patru saptamani la rand iar pe canalul lor de youtube, piesa a depasit 13.000.000 de vizualizari.

Sound-ul trupei este influențat in principal de catre Led Zeppelin iar vocalistul Josh Kiszka are o voce care a fost comparată cu “husky howl-ul” (urletul de husky) a  lui Robert Plant.

Check this out:

One Response to Faceti cunostinta cu Greta Van Fleet!

  1. sorin says:

    Oare cate luni vor trece pana redactorii muzicali de la noi vor afla si ei de aceasta trupa extraordinara. Dau nota zece primului care pune Greta in playlist. Pana atunci avem Youtube si Grupurile de fani de pe Facebook sa fim la curent cu ce mai fac baietii. Poate reusiti sa-i treziti pe cei de la Rock FM , au o lista atat de prafuita incat devin penibili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *