Godsmack reprogramează turneul european din toamna 2018

Trupa americană Godsmack şi-a amânat turneul european  pe anul viitor în perioada ianuarie – martie 2019, inclusiv concertul de la București de pe 26 noiembrie din cauza morţii subite a fiului chitaristului Tony Rombola.

Într-un anunţ publicat marţi seară de solistul şi chitaristul Sully Erna în numele trupei se arată: „Cu mare regret, şi în numele chitaristului nostru Tony şi a soţiei lui Sue, scriu acest mesaj pentru toţi fanii noştri din lume prin care îi informez că Tony şi familia lui au suferit o pierdere pe care niciun părinte nu ar trebui să o îndure”. Joe Fay, fiul lui Tony şi al lui Sue, a murit săptămâna trecută, în mod neaşteptat, la vârsta de 34 de ani. Era unul dintre cei mai buni şi modeşti tipi pe care i-am cunoscut. Cel mai important, era un fan, la fel ca voi toţi. Literalmente, a trăit succesul Godsmack prin tatăl lui. Era mereu atât de încântat şi de mândru să fie alături de noi şi îi vom simţi lipsa”, a transmis Sully Erna.

Biletele  pentru concertul de la București de pe 26 noiembrie rămân valabile. Cei care doresc returnarea contravalorii biletelor o pot face pe e-mail la contact@iabilet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *