Legenda horror, Sid „Căpitanul Spaulding” Haig a murit

Singurul adevăr universal cu care fiecare om trebuie să se confrunte în cele din urmă, este că moartea vine pentru noi toți. Bogați, săraci, faimoși, infami… toti… în cele din urmă, vom parasi aceasta viata.

Această dimineață (21.09), aduce cu sine trista veste despre trecerea in nefiinta a legendei horror, Sid Haig.

Cu o carieră hollywoodiană care se întinde până în anii ’60 și un CV cu peste 100 de roluri, Haig a jucat o mulțime de roluri memorabile dar notorietatea si-a castigat-o in rolul “Captain Spaulding”.

Introdus în “House of 1000 Corpses” a lui Rob Zombie și întorcându-se pentru “The Devil’s Rejects”, clovnul cel deștept, dar mereu amenințător, este probabil cea mai bună creație a lui Zombie până în prezent. Spaulding a avut si o mica aparitie in ultimul film a lui Zombie, “3 From Hell”.

Anuntul mortii lui Haig a fost postat de soția sa Suzie, pe contul sau de Instagram. Moartea actorului a avut loc sâmbătă, 21 septembrie.

Noi, fanii filmelor horror, ne luăm rămas bun de la o ‘stea’ renumita atât pentru munca sa, cât și pentru reputația sa de a fi prietenos și amabil cu fanii săi.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *