Lemmy – always in our hearts!

Acum 72 de ani, intr-o zi de iarna, exact in Ajunul Craciunului, în cartierul Burslem al localității Stoke-on-Trent, Staffordshire, UK se nastea Ian Fraser Kilmister, cunoscut mai  tarziu ca Lemmy! 

La vârsta de 3 ani, pariniti sai au divortat.   Când Lemmy avea 10 ani, mama lui s-a căsătorit cu fostul fotbalist George Willis, care avea deja doi copii mari dintr-o căsătorie anterioară, Patricia și Tony, cu care Lemmy nu s-a înțeles.

Familia s-a mutat la o fermă in orașul galez Benllech, cu Lemmy comentând în cele din urmă “destul de amuzant, fiind singurul copil englez dintre 700 de galezi nu a fost cea mai fericită perioadă, dar a fost interesant din punct de vedere antropologic”. A urmat școala Sir Thomas Jones’ School, unde si-a primit porecla “Lemmy”.

A fost sugerat mai târziu că porecla provenea de la cuvintele “lemmy [lend me] a quid ’til Friday” (“împumută-mi o liră până vineri”), din cauza pretinsului său obicei de a împrumuta bani pentru jocuri de noroc.

În școală, Lemmy a observat că un băiat care adusese o chitară a fost “înconjurat de gagici”. Mama lui a avut o chitară pe care a luat-o el la școală. Chiar dacă el nu știa să cânte, tot a atras atenția fetelor……de aici a inceput totul!!!

Iata ca au trecut 2 ani de cand Lemmy ne-a parasit dar  recunoastrea si mostenirea sa vor dainui intotdeauna!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *