Motley Crue se reuneşte şi va lansa un nou album

Vestea cum ca Motley Crue, una dintre trupele reprezentative ale anilor ’80, s-a reunit si lucreaza la piese noi pentru un nou album, a venit la două săptămâni după ce Nikki Sixx şi Tommy Lee, alaturi de Bob Rock, producător şi colaborator Motley Crue, au pozat împreună pentru pagina de Facebook a trupei.

Initial era vorba ca Motley Crue să se reunească pentru a crea  coloana sonoră a filmului “The Dirt – Confessions Of The World’s Most Notorious Rock Band”– un film despre  cariera şi evoluţia trupei, regizat de catre Jeff Tremaine  cunoscut pentru “Jackass Presents: Bad Grandpa” dar se pare ca baietii sunt pusi pe fapte mari.

Acum 10 ani  Motley Crue a lansat ultimul album, intitulat “Saints of Los Angeles” iar in 2009 o compilaţie “Greatest Hits”. In 2015 a avut loc turneul de adio, “The Final Tour”, care a înregistrat 164 de concerte în 72 de ţări şi încasări de peste 100 de milioane de dolari. Pentru a împiedica vedetisme viitoare sau adjudecări de nume, Vince, Mick, Nikki şi Tommy au semnat o înţelegere prin care se obligă să nu cânte sub numele de Crue pe viitor. Ce se va urma, ramane de vazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *