Netflix lanseaza Mötley Crüe – The Dirt, vineri 22 martie

Programat pentru a fi lansat la nivel mondial pe Netflix vineri, 22 martie, The Dirt se bazează pe autobiografia din 2001 a trupei Mötley Crüe, “The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band”.

Trailerul oficial al filmului a avut premiera in 19 februarie si il puteti urmari mai jos.

Synopsisul filmului, asa cum l-au prezentat cei de la Netflix : ” The Dirt este o poveste neclintită și necenzurată despre sex, droguri, rock ‘n roll, faima și prețul ridicat al excesului. Regizorul Jeff Tremaine (co-creatorul echipei JACKASS, BAD GRANDPA) ne arată cum Nikki Sixx (Douglas Booth), Mick Mars (Iwan Rheon), Tommy Lee (Colson Baker) și Vince Neil (Daniel Webber) ajung din cluburile de pe Sunset Strip la scena mondiala si ce inseamna sa devii cea mai cunoscuta formatie de rock din lume “.

Nikki Sixx, este interpretat de catre actorul englez în vârstă de 26 de ani, Douglas Booth, care a jucat într-o serie de filme printre care Noe, Jupiter Ascendent și Loving Vincent. Dându-i lui Booth sigiliul de aprobare, Nikki Sixx la descris ca fiind “killer actor”.

Rapperul american Machine Gun Kelly – nume real Colson Baker – il portretizează Tommy Lee în film. Alaturi de o cariera in hip-hop, Baker a aparut in mai multe filme, inclusiv Bird Box, The Land, Nerve, Viral si in mini seria Roadies.

Pe actorul australian Daniel Webber, in varsta de 30 ani, care îl interpretează pe Vince Neil, il recunosti din rolul veteranului de război PTSD, în seria Netflix, The Punisher.

Cu toate acestea, cel mai cunoscut membru al casting-ului este actorul galez Iwan Rheon de 33 de ani, care il interpreteaza pe Mick Mars. Pe Rheon il recunosti desigur din serialul Game of Thrones, unde l-a jucat pe răul și ciudatul Ramsay Bolton.

La mai putin de trei ani dupa show-ul lor de ramas bun in Los Angeles, Mötley Crüe s-a reunit in studio in toamna anului trecut pentru a pregati patru melodii noi pentru The Dirt.

Vocalistul Vince Neil a dat știrea în septembrie, scriind pe Twitter: “Știri incitante! Mă voi întoarce în studio de înregistrări în câteva săptămâni, si voi inregistra cu baietii 4 piese noi Motley Crue! Rock On! “

Asadar puneti-vă alarme/ memento-uri pentru data de 22 martie, suntem siguri ca va fi un film de neratat!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *