OZZY: Noul album e gata!

Într-un interviu recent pentru The Sun, Ozzy Osbourne a dezvăluit ca noul album e gata. Ultimul material discografic, ca artist solo, a fost ‘Scream’, lansat in 2010.

In stilul sau caracteristic, Ozzy a declarat: “Albumul a fost finalizat în patru săptămâni. I-am spus lui Sharon că nu am simțit că aș fi făcut un album, pentru că nu l-am terminat urland unul la celălalt.”

Vă amintiți cum fanii lui Post Malone au susținut că rapperul l-a pus practic pe Osbourne pe hartă?

Ei bine, se pare că Prințul Întunericului CHIAR nu avea habar cine e Post Malone înainte de a lucra împreună. El a dezvăluit: „Niciodată nu am auzit de acest copil. El a vrut ca eu să cânt pe melodia sa ‘Take What You Want ‘, așa am făcut și apoi un lucru a dus la altul. Acum am început să înregistrez un nou album cu producătorul lui Post Malone, Andrew Watt. Sunt doar nouă piese.”

La începutul acestui an, Osbourne a trebuit să se ocupe de mai multe probleme de sănătate. El a „zăcut în propria mea milă luni de zile” până a început munca la album. Însă înregistrarile i-au luat mintea de la multe lucruri, inclusiv de la reabilitarea lui și l-au ajutat să se puna pe picioare. El a mai spus: „Mi-a fost atat de dor de muzică. Fanii mei sunt atât de fideli și atât de buni. Până să fac albumul, am crezut că mor.”

Ba chiar l-a numit „Cel mai bun album pe care l-am făcut”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *