Rob Halford i-a “sutit” telefonul unui fan

În timpul concertului Judas Priest din Rosemont, Illinois din 25 mai, Rob Halford a trantit telefonul, de fapt i-a tras un sut si i l-a zburat din mâna unui fan pentu că filma totul cu blitz-ul pornit.

In timpul piesei „Judas Rising”, Halford a decis sa ia masuri pe cont propriu pentru ca blitul telefonului il deranja si nu se putea concentra.

In mod ironic, filmarea cu incidentul provine tot de la un fan care filma concertul …tot cu telefonul.

Astfel Rob Halford se alatura artistilor ca Sully Erna (Godsmack), Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), Sebastian Bach (ex-Skid Row) și Bruce Dicksinson (Iron Maiden) care sunt împotriva folosirii telefoanelor mobile în timpul concertelor si chiar au facut declaratii in acest sens:

Sebastian Bach: Puneți-vă telefoanele de-o parte, nici măcar n-o să vă uitați la clipurile alea oricum! 

Corey Taylor: Ești atât de speriat de viața reală că nu poți să faci nimic dacă nu se află pe ecranul ăla de 4 pe 4 (inch)? ”

In 2016, la un concert Guns n’Roses in celebrul club Troubadour din Los Angeles au fost interzise telefoanele mobile. Duff McKagan a declarat dupa concert: „A fost minunat! A fost acel sentiment old school când toată lumea doar dansa și se simțea bine.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *