Rob Zombie a vorbit despre noul album cat si despre noul sau film, 3 From Hell

Într-un interviu pentru Revolver, Rob Zombie a vorbit despre al șaptelea album de studio, cat si despre noul său film, „3 From Hell”.

A recunoscut că albumul e gata, dar trebuie să-și dea seama cum să-l lanseze.

„E gata, încercăm să ne dăm seama cum să-l lansăm și să ne ocupăm de asta în timpul turneului. Cu un album, chiar dacă MTV și toate conceptele astea vechi s-au dus, tot trebuie să faci o grămadă de materiale video pentru că așa ajung oamenii la muzica ta. Trebuie doar să găsim timp să facem toate astea.”

Rob Zombie și Marilyn Manson se află momentan în timpul turneului Twins Of Evil (început pe 9 iulie), iar Rob a confirmat că nu va cânta nimic nou la concertele stabilite. „În primul rând, nimeni nu vrea să meargă la concerte și să audă piese de care n-au habar,” spune el. „Nimeni – și dacă spun că vor, vorbesc prostii. În al doilea rând, toată lumea o să-l filmeze și o să-l pună pe YouTube și încep să judece fără să aibă vreo idee despre ce e vorba. Când dăm drumul pieselor, o facem perfect: albumul, coperta, clipuri și bla, bla, bla.”

Anul acesta apare finalul trilogiei horror „3 From Hell”, o serie de filme pe care Rob a început-o în 2003 cu „House of 1000 Corpses”, a continuat în 2005 cu „The Devil’s Rejects” și o va finaliza în septembrie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *