Schimbari majore in THE DEAD DAISIES | Glenn Hughes ii va inlocui pe John Corabi si Marco Mendoza


Muzicianul si omul de afaceri australian David Lowy, fondatorul super-grupului THE DEAD DAISIES – a anuntat ca Glenn Hughes (DEEP PURPLE, BLACK COUNTRY COMMUNION) s-a alăturat grupului ca noul lor basist si vocalist, în locul lui John Corabi (MÖTLEY CRÜE) si Marco Mendoza (THIN LIZZY, WHITESNAKE).

Nu au fost furnizate detalii despre motivul pentru care cei doi au fost înlocuiti, doar presupuneri cum ca John si Marco vor sa-si dedice mai mult timp proiectelor solo.

Următorul mesaj a fost postat pe site-ul web The Dead Daisies: “The Dead Daisies sunt un colectiv muzical, ai carui membri se reunesc printr-o dragoste comună pentru muzica rock excelentă. Este un organism viu, respirator, muzical cu crezul: „Rock-ul este într-adevăr viu și bine!”

Noul line-up al grupului este format din Hughes la voce și bas, Doug Aldrich la chitară, Deen Castronovo la baterie si David Lowy la chitară ritmica.

In noua formula, The Dead Daisies a lansat o nouă melodie intitulata „Righteous Days”, pe care o puteti urmari mai jos:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *