Tag Archives: Youtube

C.A.S.H. lanseaza cel de-al 9-lea material discografic, intitutat “I am God”.

În acest an, trupa C.A.S.H. pregătește să lanseze cel de-al 9-lea material discografic, intitutat “I am God”. Albumul are ca temă principală o poveste de dragoste dintre o fată religioasă, crescută și educată conform Bibliei, și un băiat rebel, care acționează și judecă conform propriului instinct. Dar pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, va trebui să așteptați data de 31 decembrie 2017, când va fi lansat albumul. Exista deja 6 piese lansate de pe acest album, care se pot vedea și asculta accesând playlistul “I am God” de pe canalul youtube al trupei: http://www.youtube.com/c/CASHromaniaofficial

Trupa C.A.S.H. s-a înființat în 1996, membru fondator fiind Fodor Ladislau (Fotzey). În cei peste 20 de ani de activitate, C.A.S.H. a încântat publicul atât prin numeroasele concerte susținute, cât și prin albumele scoase (peste 700 de concerte prestate, peste 30 de videoclipuri realizate).

De-a lungul anilor, trupa a avut în componență artiști precum Mircea Mureșan, Răzvan Krivach, Liviu Sorescu, Klaus Pardos, Octavian Băieș.

 

Formula actuală:

Fotzey – guitar/vocal

Florian Opre Zazula – lead vocal

Andréas de Måuve – bass/vocal

Lucian Florin Cioba – keyboards/vocal

Sándor Bucsi – drums

 

Discografie:

Gyere baby, rock’n’roll– demo, 1996, AMI Studios

Blame it on love– 1998, Promusic Production

Vreau – EP , 2000, Promusic Production

Make ends meet– 2001, Stream Music

King of the moon– 2003, Stream Music

SisteMUIEdevina– 2004, Stream Music

Turning point – 2007

Older ain’ t wiser– EP , 2013

I am God – 2017

Trooper a lansat videoclipul piesei Maturizare

Trooper a lansat videoclipul celui mai nou single, “Maturizare”, cover după Tudor Gheorghe. Piesa marcheaza si prima colaborare a formatiei cu echipa My Stage Video Production. Este pentru prima oara cand Trooper lanseaza un videoclip 360. Piesa “Maturizare” este disponibila incepand din 21 august 2017 pe YouTube, si poate fi ascultata/descarcata pe toate platformele digitale de muzica (iTunes, Deezer, Zonga, Spotify, etc).

Check this out!