Tobosarul KISS, Eric Singer este acum ofițer onorific de poliție

Acum ca trupa KISS e pe cale să-și încheie turneul End Of The Road, bateristul Eric Singer are deja un alt lucru în minte pentru a-l ține ocupat și departe de lumina reflectoarelor.

Săptămâna trecută, Singer a devenit caporal onorific al departamentului de poliție, Wharton din Texas, chiar inaintea concertului sustinut de KISS. Și, bineînțeles, a apărut în costumul de scenă complet, cu semnătura sa alb-negru, machiajul „catman” pe care l-a purtat si in timpul ceremoniei cu șeful Terry David Lynch, care a purtat un tricou KISS.

Departamentul a postat acest anunț pe Facebook: „În numele șefului Terry David Lynch, a bărbaților și a femeilor din departamentul de poliție din Wharton, te numim în gradul de caporal de onoare al departamentului nostru, în recunoașterea recunoscătoare a onoarei și respectului pe care îl arăți tuturor eroilor americani dedicați legii și familiilor lor. Insigna de corporal, care vă este prezentată astăzi, a fost purtată cu mandrie de mulți din departamentul nostru și astăzi, începe un nou capitol cu ​​dumneavoastra. Vă rugăm să îl afișați cu mândrie, deoarece reprezintă angajamentul nostru de a-i proteja pe cei care ne cheamă în vremuri de pericol și în amintirea celor aproape 24.000 de ofițeri care au plătit sacrificiul suprem din 1791. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *